header_Home_header

Vrijwilligers gezocht voor Hanze Trophy

Het internationale “Hanze Trophy” paastoernooi is in 2002 opgezet door SVI. Vanwege de toegenomen belangstelling vanuit het buitenland, is dit toernooi uitgebreid naar ruim 100 buitenlandse teams en wordt het met ingang van dit jaar voor de helft op het Jo van Marle sportpark gespeeld.

Het toernooi begint vrijdag 30 maart met de ontvangst van de leiders, zaterdag een vol toernooi programma, en zondag de laatste wedstrijden en de prijsuitreiking. De buitenlandse spelers worden allemaal ondergebracht op Summercamp Heino. Voor meer info: www.hanzetrophy.nl

Vrijwilligers gezocht

We doen mee met het organiseren van dit toernooi om zoveel mogelijk eigen jeugd te laten meedoen met een internationaal toernooi. Een mooie ervaring en voor onze leden nog gratis ook. Maar het toernooi kan alleen draaien als we voldoende vrijwilligers hebben. We verwachten 1000 mensen op ons sportpark en we moeten ca 180 wedstrijden fluiten. Kun je de club helpen voor een paar uurtjes op zaterdag en/of zondag? Het gaat vooral om de volgende taken:

– 60x scheidsrechters voor diverse poules van O11 (half veld) tm O19 (heel veld). Aanmelden graag rechtstreeks bij Stefan Knol: scheidsrechters@zac.nl

– 60x hulp in de kantine. Aanmelden graag rechtstreeks bij de kantinecommissie kantine@zac.nl

– 10x velddienst / gastheer-/vrouw. Aanmelden graag rechtstreeks bij Hessel Bosschma: velddienst@zac.nl

uitbreiding fietsenstalling ZAC

Vanaf a.s. maandag gaat de firma van Lenthe starten met de uitbreiding van de fietsenstalling. Op ons verzoek wordt de fietsenstalling uitgebreid, deels op het grasveldje. Als alles volgens planning verloopt is alles over 3 weken klaar, mogelijk hebben we de komende 3 weken er wat overlast van. Hopelijk is dit het einde van het… Lees meer….